Login:
Klantnummer:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten
account aanmaken

Geachte bezoeker,

Welkom bij het offerte gedeelte, hier kunt u uw offerte online aanmaken.

Wat moet u daarvoor doen?
U kan zich inschrijven door op 'account aanmaken' te drukken. Als u dat gedaan heeft vult u de aangegeven gegevens in. Als u dat gedaan heeft wordt er een mail naar u verstuurd waar u uw account mee kunt activeren. Vervolgens heeft u alleen toestemming nodig van Drogeblusleiding.nl. Als zij uw account goedkeuren krijgt u dat via een mail te zien en kunt u een begin maken met het aanmaken van uw offerte.

Hoe maakt ik een offerte aan?
Als eerst maakt u een project aan, hier kunt u al specifieke punten aangeven zoals het projectadres en de koppelmethodes en wat voor soort koppelmethode u wilt. Vervolgens kunt u nog een omschrijving van het project toevoegen.
Na het aanmaken van een project kunt u de producten die u nodig heeft erin zetten. Daarna kunt u uw project nakijken of alles erin zit en als dit het geval is kunt u deze met één druk op de knop doorzetten.
Vervolgens wordt er door een van de medewerkers van Drogeblusleiding.nl gecontroleerd of u niks vergeten bent. Deze kan daarom uw offerte goedkeuren of afkeuren. Mocht u daar dan vragen over hebben dan kunt u altijd bellen of mailen naar drogeblusleiding.nl.

Als uw offerte is goedgekeurd of afgekeurd wordt dit vermeld in een mail die naar u wordt opgestuurd. Als uw offerte goedgekeurd is krijgt u een link opgestuurd waarna u, na het openen van de link, moet inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens wordt er een pdf geopend met uw offerte.
Mocht u achteraf nog iets willen aanpassen dan kunt u bellen of mailen naar drogeblusleiding.nl en een van onze medewerkers zal uw offerte weer aanpasbaar voor u maken.

Waarom online?
Het voordeel van het online offerte aanvragen is dat u de offerte na controle van ons binnen 48 uur binnen heeft via mail.

Natuurlijk staan wij ook voor u klaar om een offerte uit te werken alleen dan zal het een tijdje duren. De verwachtte tijd zal dan ongeveer 3 tot 4 weken zijn.

Als u die tijd heeft kunt u de tekeningen doorsturen door op deze link te klikken
Of als u het liever via de post doet, naar onderstaand adres.

Drogeblusleiding.nl BV
Bagijnhof 48
4264az te veen (NB)