Regelmatig onderhoud van de droge blusleiding

Regelmatig onderhoud verhoogt de veiligheid én de levensduur van uw droge blusleiding. U kunt bij LvB Brandbeveiliging B.V. terecht voor de montage en reparatie van droge blusleidingen voor uw bedrijf ergens in het land. Daarnaast verzorgen we periodiek en uitgebreid onderhoud met de daarbij behorende keurrapporten. Tot slot kunt u het afpersen van de droge blusleiding op een minimale druk gedurende een vastgestelde tijdsduur aan ons overlaten.

Voordelen van regelmatig onderhoud aan de droge blusleiding binnen uw bedrijf

Het is belangrijk om de droge blusleiding te voorzien van regelmatig onderhoud. Met onze eigen servicedienst monteren, repareren en onderhouden wij de systemen die wij leveren. De aanschaf van een droge blusleiding op maat voor uw bedrijf in regio Den Bosch en in de rest van het land is een mogelijkheid bij ons bedrijf uit Rosmalen. Als u ons na de installatie van een droge blusleiding ook inschakelt voor het onderhoud, geniet u onder andere van de volgende voordelen:

  • Verhoging van de veiligheid in het pand
  • Verlenging van de levensduur van de blusleiding
  • Minder storingen van de droge blusleiding

Op locatie werken wij veelal geheel onafhankelijk. Wij hebben tijdens de werkzaamheden op locatie geen stroom of water van derden nodig. Daar gebruiken we onze mobiele persunit voor. De leidingen controleren wij door deze periodiek af te persen. Zo zien wij van LvB Brandbeveiliging B.V. of alle onderdelen nog naar behoren werken.

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan

Voorzie uw droge blusleiding van het juiste onderhoud en neem contact met ons op. We vertellen  u met genoegen over de verschillende mogelijkheden van onze diensten. Indien gewenst, kunt u ook een offerte aanvragen. Heeft u al eerder vragen? U bereikt ons op 0416 – 69 49 06 of door te e-mailen naar wvanbavel@lvbbrandbeveiliging.nl.