Regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud verhoogt de veiligheid en de levensduur van uw droge blusleidingen. U kunt bij Drogeblusleiding B.V. terecht voor de montage en reparatie van droge blusleidingen. Daarnaast verzorgen we periodiek en uitgebreid onderhoud met de daarbij behorende keurrapporten. Tot slot kunt u het afpersen van de droge blusleiding op een minimale druk gedurende een vastgestelde tijdsduur aan ons overlaten.
Voordelen van regelmatig onderhoud:

 

• Verhoging van de veiligheid
• Verlenging van de levensduur
• Minder storingen

 

Op locatie werken wij veelal geheel onafhankelijk. Wij hebben tijdens de werkzaamheden op locatie geen stroom of water van derden nodig. Daar gebruiken we onze mobiele persunit voor.

Periodiek afpersen

Om de veiligheid van de leidingen te controleren is periodiek afpersen nodig. Drogeblusleiding B.V. test op capaciteit en druk. Hiervoor maken we gebruik van onze mobiele persunit. Deze is speciaal ontworpen voor het hydrostatisch op druk brengen van droge blusleidingen, hoge druk leidingen en sprinklerinstallaties. Tevens kunnen we speciale hoge druk leidingen (met een maximale druk van 85 bar) onderhouden en hydrostatisch op druk brengen.

Het geheel is radiografisch bedienbaar, zodat wij bij eventuele calamiteiten in uw gebouw direct onze werkzaamheden kunnen staken.