Onderhoud droge stijgleiding

✓ Specialist in blusleidingen
✓ Montage én onderhoud
✓ Eigen servicedienst

Laat periodiek onderhoud uitvoeren aan uw droge stijgleiding. Naast de montage van de brandbeveiliging, onderhouden wij met onze eigen servicedienst de verschillende blusleidingen in uw gebouw. Wij controleren de toevoerafsluiting op eventuele gebreken en behandelen de koppelingen en afsluiters tegen weersinvloeden. Zo bent u verzekerd van een degelijke droge stijgleiding.

offerte-onderhoud

Jaarlijks onderhoud en vijfjaarlijkse controle van uw droge stijgleiding

Naast het jaarlijks onderhoud, controleren wij elke vijf jaar of de droge stijgleiding in uw gebouw correct werkt. Als er geen zichtbare gebreken zijn, sluiten we onze mobiele persunit aan op uw droge stijgleiding. Hiermee vullen en ontluchten we het systeem. Daarnaast testen we de behouden druk. Dit noemen wij ook wel de afpersing van de droge blusleiding. Na elk onderhoud ontvang u een rapport, waarin onder andere staat wanneer het eerstvolgende onderhoud plaatsvindt en welke bijzonderheden de blusleiding heeft. Het deskundige onderhoud verlengt de levensduur van uw droge blusleiding op maat. Het gevolg is dat daarmee de veiligheid binnen uw gebouw wordt verhoogd.

Vraag voor deskundig onderhoud een offerte bij ons aan

Neem contact met ons op en kom erachter wat LvB Brandbeveiliging B.V. uit Rosmalen, regio Den Bosch, voor u kan betekenen. Vraag een offerte aan voor het onderhoud van de droge stijgleiding in uw pand. Ontbreekt een dergelijke brandbeveiliging nog in uw gebouw? Schakel ons dan in voor de installatie van blusleidingsystemen. U bespreekt de verschillende mogelijkheden met ons door te bellen naar 0416 – 69 49 06 of te e-mailen naar wvanbavel@lvbbrandbeveiliging.nl.

Klik hier voor meer informatie