Onderhoud droge brandleiding

✓ Specialist in blusleidingen
✓ Montage én onderhoud
✓ Eigen servicedienst

Met het juiste onderhoud van uw droge brandleiding heeft u langer plezier van dit systeem. Goed onderhoud verhoogt bovendien de veiligheid in uw bedrijfspand. Zo bent u er zeker van dat uw droge brandleiding werkt op het moment dat dit van belang is. LvB Brandbeveiliging B.V. uit Rosmalen, vlakbij Den Bosch neemt graag het onderhoud van de droge brandleiding in uw pand in Nederland op zich.

offerte-onderhoud

Deskundig onderhoud van de droge brandleiding op uw locatie

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van een droge brandleiding en het onderhoud hiervan. Door onze jarenlange kennis weten wij onze werkzaamheden precies en op de juiste manier uit te voeren. Dankzij het goede onderhoud ondervindt u minder storingen aan uw droge blusleiding. Tijdens het afpersen van de droge brandleiding controleren wij of uw systeem nog correct werkt. Dit doen wij met behulp van onze mobiele persunit. Gaat er een onderdeel stuk, dan hebben wij de meeste producten gewoon op voorraad. Zo zit u in het ergste geval maar heel kort met een systeem dat minder goed werkt. Na de uitgevoerde controle, ontvangt u het keurrapport met informatie over de droge brandleiding. Hierin staat onder meer welk soort onderhoud wanneer is uitgevoerd.

Vraag een offerte aan en verhoog de veiligheid van uw pand

Schakel ons in voor het onderhoud van uw droge brandleiding en loop te allen tijde met een gerust hart rond in uw bedrijfspand. Neem contact met ons op voor deskundig advies door te bellen naar 0416 –  69  49 06 of te e-mailen naar wvanbavel@lvbbrandbeveiliging.nl. Vraag een offerte aan en kom er vlot achter wat onze diensten kosten.

Klik hier voor meer informatie