Installatie droge brandleiding

✓ Specialist in blusleidingen
✓ Montage én onderhoud
✓ Eigen servicedienst

Installatie van de droge stijgleiding

Verhoog de veiligheid in uw gebouw met de installatie van een droge stijgleiding. Een droge stijgleiding is in sommige gevallen van levensbelang, bijvoorbeeld als er brand ontstaat. Daarom is de investering in een droge blusleiding enorm waardevol. LvB Brandbeveiliging B.V. uit Rosmalen monteert en onderhoudt de stijgleiding in uw bedrijfspand in regio Den Bosch en op andere plekken in het land. Middels onze deskundigheid zorgen wij voor de optimale levensduur van uw systeem.

offerte-onderhoud

Wij specialiseren ons in de beste installatie van uw droge stijgleiding

Al jaren installeren wij diverse blusleidingsystemen in panden als kantoren en woongebouwen. Als u dit wenst, maken wij een stijgleiding voor u op maat. Zo weet u zeker dat dit systeem precies bij uw gebouw past. Na de installatie is het belangrijk dat onze servicedienst het onderhoud van uw droge stijgleiding uitvoert. Professioneel onderhoud verlengt de levensduur van uw brandbeveiliging. Wij controleren de toevoerafsluiting op gebreken en voeren, met uw goedkeuring, direct eventuele kleinere reparaties uit. Als u de droge stijgleiding van vakkundig onderhoud laat voorzien, weet u zeker dat deze correct werkt zodra dit nodig is.

Vraag een offerte bij ons aan voor een bekwame installatie

Neem contact met ons op voor de installatie van een droge stijgleiding in uw pand. U vraagt bovendien eenvoudig en snel een offerte aan. Heeft u vragen over de juiste beveiliging tegen brand? Ons team staat u graag te woord. Bel naar 0416 – 69 49 06 of e-mail naar wvanbavel@lvbbrandbeveiliging.nl en wij denken met u mee over de geschikte blusleiding.

Klik hier voor meer informatie