Installatie droge brandleiding

✓ Specialist in blusleidingen
✓ Montage én onderhoud
✓ Eigen servicedienst

Ga voor algehele veiligheid in uw pand en schakel ons in voor de installatie van een droge brandleiding. LvB Brandbeveiliging B.V. vervangt bestaande leidingen en installeert ook nieuwe, droge brandleidingen. Wij zijn specialist in droge blusleidingen en zijn dan ook echte vakmensen. Met onze uitgebreide kennis in het vakgebied weet u zeker dat de installatie van een droge brandleiding in één keer slaagt.

offerte-onderhoud

Deskundige installatie van de droge brandleiding in een of meerdere van uw panden

Met een droge blusleiding helpt u de brandweer bij calamiteiten enorm. De blusleiding bevat doorgaans geen water. Wel tapt de brandweer, indien dit nodig is, gemakkelijk water uit de brandleiding. Dit scheelt tijd, omdat het brandweerpersoneel dan minder lang bezig is met het uitrollen van de brandslangen. Hierdoor vindt er een snellere handeling plaats dan wanneer een droge blusleiding mist in uw gebouw. Naast de installatie van de droge brandleiding, voeren wij ook het onderhoud hiervan uit. Met het in goede staat houden van de brandleiding, verlengt u de levensduur van uw brandleiding én vergroot u de veiligheid binnen uw pand. Denk bij onderhoud onder andere aan het afpersen van een droge blusleiding. Schakel ons in voor deze verschillende werkzaamheden en ga zorgeloos naar het werk.

Neem contact met ons op voor een eerlijke offerte

Ons team uit Rosmalen, regio Den Bosch, denkt graag met u mee over de verschillende mogelijkheden voor de installatie van uw droge brandleiding in uw bedrijfspand. Vraag een offerte aan en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. Met vragen neemt u contact met ons op via 0416 – 69 49 06 of wvanbavel@lvbbrandbeveiliging.nl. Wij staan u graag te woord met ons deskundige advies.

Klik hier voor meer informatie