Installatie van droge blusleidingen

✓ Specialist in blusleidingen
✓ Montage én onderhoud
✓ Eigen servicedienst

Wij voeren op deskundige manier de installatie van uw droge blusleidingen uit. Bij eventuele calamiteiten handelt de brandweer stukken sneller als deze leidingen aanwezig zijn én goed werken. Zo is uw pand weer een stuk veiliger!

offerte-onderhoud

Nauwkeurige installatie van de droge blusleidingen in uw pand

LvB Brandbeveiliging B.V. uit Rosmalen, vlak bij Den Bosch, installeert de droge stijgleiding bij u op locatie en verhoogt daarmee de veiligheid in uw bedrijfspand. Naast correcte installatie van droge blusleidingen, is het verstandig als u ook onze andere diensten in overweging neemt. U schakelt ons in voor bekwame montage, maar ook voor periodiek onderhoud. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw blusleidingen én blijft uw pand veilig. U schakelt ons ook in als u behoefte heeft aan onze andere diensten, zoals het:

Vraag een offerte aan voor de installatie

Als specialist in brandbeveiliging schakelt u ons het best in voor de installatie van droge blusleidingen. Wij hebben enorm veel kennis van deze leidingen en zorgen er dan ook voor dat de installatie naar behoren verloopt. Voor advies of antwoorden op eventuele vragen, belt u naar 0416 – 69 49 06 of stuurt u een e-mail naar wvanbavel@lvbbrandbeveiliging.nl. Als u een offerte aanvraagt, komt u erachter wat wij kunnen betekenen.

Klik hier voor meer informatie