Installatie van blusleidingsystemen

✓ Specialist in blusleidingen
✓ Montage én onderhoud
✓ Eigen servicedienst

Beveilig uw pand door een professionele installatie van uw blusleidingsystemen. LvB Brandbeveiliging B.V. uit Rosmalen specialiseert zich in droge blusleidingen en de installatie hiervan. Het is noodzakelijk om dergelijke systemen in uw bedrijfspand in Den Bosch of ergens anders in Nederland te hebben. De brandweer heeft baat bij dergelijke blusleidingsystemen. Als deze aanwezig zijn in uw pand, handelen zij namelijk sneller bij calamiteiten. Hierdoor wordt de schade beperkt.

offerte-onderhoud

Professionele installatie van blusleidingsystemen gebeurt door ons

Als specialist in brandbeveiliging weten wij precies hoe de installatie van blusleidingsystemen bij u moet gebeuren. Wij monteren uw brandbeveiliging op de correcte manier. Naast de levering en installatie van droge blusleidingen, is het ook belangrijk om het systeem de nodige aandacht te geven met periodiek onderhoud. Zo verlengt u de levensduur van het blusleidingsysteem en verhoogt u de veiligheid in uw pand. De droge blusleiding onderhouden wij daarom met zorg. Tijdens het onderhoud kijken wij of alles nog correct werkt. Indien er gebreken zijn, dan voeren wij direct kleine reparaties aan uw blusleidingsysteem uit. Dit is altijd in overeenstemming met u als onze opdrachtgever.

Neem voor een eerlijke en duidelijke offerte contact met ons op

Schakel ons in voor de installatie en het onderhoud van de blusleidingsystemen in uw gebouwen. U bereikt ons op 0416 – 69 49 06 of wvanbavel@lvbbrandbeveiliging.nl voor eventuele vragen of informatie over onze diensten. Als u zelf een offerte bij ons aanvraagt, nemen we spoedig contact met u op.

Klik hier voor meer informatie