Droge blusleiding op maat

✓ Specialist in blusleidingen
✓ Montage én onderhoud
✓ Eigen servicedienst

Aangezien elk pand anders is, leveren wij een droge blusleiding die op maat voor u wordt gemaakt. Van tevoren bespreken wij uw wensen en krijgt u een beeld van hoe de blusleiding eruit komt te zien. Naast de levering en de montage van de droge blusleiding op maat, onderhouden wij deze periodiek bij u in het pand. Zo weet u zeker dat de blusleiding correct werkt op het moment dat dit nodig is.

offerte-onderhoud

Een droge blusleiding op maat voor in uw gebouw

Als er calamiteiten in uw gebouw zijn, is de brandweer vaak al snel ter plaatse. Er gaat echter veel kostbare tijd verloren in grotere gebouwen als de brandweerlieden hun waterslangen moeten uitrollen. De investering in een droge blusleiding op maat zorgt ervoor dat de brandweer sneller kan handelen. Hierdoor beperkt zij de schade in uw pand. Bij de installatie van een droge brandleiding nemen wij de nodige brandkranen, bevestigingsmiddelen, beugels, slotdeksels en gevelkasten mee. Dankzij ons specialisme in droge blusleidingen voert onze eigen servicedienst tevens zelf onderhoud aan droge stijgleidingen uit. Door goed onderhoud bent u zeker van een goedwerkend systeem. Tijdens het onderhoud controleren wij de blusleiding op gebreken. Indien nodig voeren wij, in overleg met u, kleine reparaties uit. Na het periodieke onderhoud bent u weer voor langere tijd verzekerd van een optimaal werkende droge blusleiding.

Neem contact met ons op voor een passende blusleiding

Verhoog de veiligheid in uw gebouw in Nederland en vraag vandaag nog een offerte bij LvB Brandbeveiliging B.V. uit Rosmalen, nabij Den Bosch, aan. Deze monteren en onderhouden wij met genoegen voor u. Voor antwoorden op uw eventuele vragen of deskundig advies neemt u contact met ons op door te bellen naar 0416 – 69 49 06 of te e-mailen naar wvanbavel@lvbbrandbeveiliging.nl.

Klik hier voor meer informatie