Afpersen van de droge blusleiding

✓ Specialist in blusleidingen
✓ Montage én onderhoud
✓ Eigen servicedienst

Het periodiek afpersen van uw droge blusleiding door een specialist is noodzakelijk voor een goede werking van het systeem. LvB Brandbeveiliging B.V. controleert hiermee namelijk de veiligheid van de leidingen binnen uw pand. Wij testen de capaciteit en druk van de droge blusleidingen met onze mobiele persunit. Zo hebben wij water noch stroom nodig van uw pand.

offerte-onderhoud

Afpersen van de droge blusleiding en de druk testen met onze mobiele persunit

Met onze mobiele persunit oefenen we hydrostatische druk uit op droge blusleidingen, hogedrukleidingen en sprinklerinstallaties. Tevens onderhouden wij speciale hogedrukleidingen met een maximale druk van 85 bar. De gehele persunit is radiografisch bedienbaar. Bij eventuele calamiteiten in uw gebouw staken wij onze werkzaamheden direct. Door de werkzaamheden van het onderhoud van de droge blusleiding heeft u langer plezier van dit systeem. Als specialist in brandbeveiliging uit Rosmalen voeren wij al onze werkzaamheden in de omgeving van Den Bosch en in de rest van het land doordacht en deskundig uit. Zo weet u zeker dat uw droge blusleiding naar behoren werkt op het moment dat dit nodig is.

Vraag een offerte aan voor het afpersen van uw droge blusleiding

Neem vandaag nog contact met ons op voor het afpersen van uw droge blusleiding. Met eventuele vragen of voor advies bereikt u ons op 0416 – 69 49 06 of wvanbavel@lvbbrandbeveiliging.nl. Via deze weg vraagt u tevens eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij beantwoorden binnen een korte tijd uw aanvraag, zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Klik hier voor meer informatie